Geannuleerd: Wir fahren Tecklenburg 27 augustus

Helaas hebben we moeten besluiten dit evenement te annuleren. Het bleek niet mogelijk te zijn een passende accommodatie te vinden. O.a. de stijgende energieprijzen zijn redenen voor verenigingen om hun accommodatie alleen nog open te stellen voor eigen leden.


“Terug van weg geweest, iets ander jasje”

Zaterdag 27 augustus weer op het programma: een dag fietsen in de heuvels rond Tecklenburg.

Dus klimmen en dalen zoals je dat kent van Limburg maar eens in een heel ander gebied. Voor iedereen een attractief parcours; je kunt kiezen een kortere (60 of 85 km) of langere variant van ruim 125 km. Beide in het schitterende landschap van Teutoburgerwoud. En…….net 2 uur rijden vanaf Wijk.

Het wordt vooral een gezellige dag: voor iedereen een passend parcours om in een passende snelheid te fietsen. De betreffende routes staan binnenkort op de RTC-site.

We streven naar een opzet zoals je die kent van de MergellandTour: centrale locatie waar we verzamelen, omkleden, Kaffee mit Kuchen “und dann geht’s los”. Onderweg treffen we elkaar weer rond lunchtijd; na aankomst opfrissen en een maaltijd voor de liefhebber.

Over betreffende locatie () en precieze invulling van zaterdag komt binnenkort meer informatie.

In het kort: verzamelen in Ibbenbüren of Bad Iburg om 9.30 uur, start fietstocht rond een uurtje of 10.00, naar verwachting om 15.00 onder de douche. Gezellig napraten onder genot van een drankje (en maaltijd voor wie wil). Kortom een mooi dagje volledig verzorgd door RTC Duurstede.

Laat via onderstaand formulier a.u.b. snel weten of je meegaat en of je na afloop mee wilt eten. In augustus sturen we een mail met alle deelnemers en maken we een App-groep waarin we alle details (als bv carpoolen) gaan delen.

Het lijkt me leuk om met jullie allemaal een rondje rond Tecklenburg te fietsen!

sportieve groeten Walter Temmink