[vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” alignment=”center” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2015/08/Facebook-header-2018-1-836-1.jpg”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De Rabo Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Rijn en Heuvelrug zit erop!

Afgelopen dinsdag 30 oktober is in Zeist de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne bekend gemaakt.
RTC Duurstede heeft een mooi aantal stemmen ontvangen en hiervoor een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen.
Met het “extraatje” van vorig jaar hebben wij in het voorjaar de cursus wegkapitein gefinancierd, ook dit jaar willen wij de opbrengst van de Rabo Clubkas Campagne inzetten om de veiligheid van onze fietsers te borgen.
Wat wij precies gaan doen met de opbrengst hoor je aankomende maandag tijdens de ALV, voor nu willen wij iedereen die een stem op ons heeft uitgebracht hiervoor bedanken!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wil je de zien hoe het bedrag van 150.000 is verdeeld over de 227 deelnemende verenigingen:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bekijk de uitslag ” color=”warning” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.rabobank.nl%2Flokale-bank%2Frijn-en-heuvelrug%2Fuitslag-rabo-clubkas-campagne-2018%2F%20|title:Uitslag|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]