Terugkijken met Flip – MTB – clinic 7 november

Flip Dikker was een van de deelnemers van de 1e – door en met Nudge Cycling georganiseerde – RTC MTB-clinic vrijdag 4 november jl.

Hoe was het, Flip?
“Superleuk!
Eerst al om samen vanuit Wijk naar Leersum te fietsen en dan daar zo hartelijk te worden ontvangen. Het gaf mij echt een soort van clubhuis-gevoel; lekkere koffie, heerlijke taart erbij, echt super.
En wat ik ook echt goed vond: voor vertrek richting bos en clinic, eerst een heel secure inspectie van onze fietsen. Veiligheid staat bij hun voorop!”

Je klinkt enthousiast, wat springt er nu uit?
Wat mij heel erg aansprak; het was geen vooraf strak programma was. We startten met voor ieder de persoonlijk vraag: wat wil je leren, waar wil je beter worden? Daarmee wordt het heel persoonlijk en krijg je maatwerk.
Daarnaast zijn Ruud en Marc 2 fantastische trainers, enthousiast, kijken goed, coachen in het moment en zorgen daardoor dat iedereen aan z’n trekken komt en bij blijft.
En ja, eerlijk is eerlijk: Leersum is natuurlijk wel een van de mooiste parcoursen van Nederland om je nog verder te ontwikkelen.
Leuk dat de groep werd gesplitst, vervolgens kort fietsen om te kijken “wat voor vlees er in de kuip zit” zodat je vervolgens de voor jouw meest relevante dingen gaat leren.
Zo begon ik als de snelste, maar met de meeste fouten; Marc heeft mij van daaruit veel laten leren. Ik kijk heel enthousiast en tevreden terug!”

Tip voor andere RTC’er ?
Dit is een geweldige kans om op maat tips te krijgen en daardoor beter en veiliger te worden op een MTB. Het bied je de mogelijkheid om met meer gevoel, minder moeite, meer ontspannen, dus minder angst en daarmee veiliger over een MTB-track te rijden. Sneller komt vanzelf, haha!
Ik ga zeker nog naar de 2e clinic!
Er zijn -geloof ik – nog plekken dus ik zou zeggen: aanmelden ………..!!

Go with the flow