[vc_row][vc_column][vc_column_text]Spinning 4 Foodstep Marathon

Jeanine Polman en Eline van Deurzen (2 dames leden van RTC Duurstede), organiseren voor FOODSTEP UGANDA een spinningmarathon ism met Fit4all en Daily fit.

In november as. fietsen Eline en Jeanine samen met 70 sportieve fietsers en VéloAfrique een 700 km lange mountainbiketocht door Oeganda om het project van Foodstep Uganda te ondersteunen.
Om zoveel mogelijk sponsorgelden te genereren nodigen we alle wielrenners van RTC uit voor dit sportieve event.
Deze spinningmarathon vindt plaats op zaterdag 22 september a.s. van 9.00-13.00 uur op sportpark Mariënhoeve.
Samen 4 uur fietsen voor het goede doel. De marathon wordt, naast de sportieve inzet van spinning instructeurs van beide sportscholen, tussentijds extra gezellig met live muziek door een DJ uit Wijk. En tussendoor wordt er gezorgd voor water en snacks.

Leuk om met zoveel mogelijk leden een keer samen met dames en heren te fietsen. 😀
Doe je mee? Geef je dan op bij de balie van Fit4All of Daily fit of door te mailen naar jemountainbiken@gmail.com met je volledige naam en mobiele nummer. Kosten per fiets voor 4 uur fietsen 20 euro. Een fiets delen met je familie, vrienden of sportteam, kun je zelf regelen.

Foodstep Uganda is een kleinschalige stichting in Oeganda die verstoten Oegandese kinderen opvangt en ondersteunt in huisvesting, kleding, voedsel, liefde, sport en spel. Tevens verzorgen ze scholing en daarmee continuïteit tot een zelfstandig bestaan. De financiële bijdragen van dit evenement komen rechtstreeks ten goede aan het project.
Wil je ook graag doneren? Of wil je meer weten over onze mountainbike tocht en het project van Foodstep Uganda? Mail ons dan op JEMountainbiken@gmail.com
Of neem een kijkje op onze Facebookpagina
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3800″ img_size=”medium”][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×200″ custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/08/Spinning-4-Foodstep.jpg”][/vc_column][/vc_row]