RTC foto challenge

Dit jaar organiseren wij de *RTC foto challenge. Een leuke challenge waar je ook nog geweldige prijzen mee kan winnen!

Hoe neem je deel aan deze challenge?

Simpel, je maak een leuke foto die voldoet aan onderstaande voorwaarden en deelt deze op social media. Uiteraard noem jij de club rtcduurstede en gebruik je de hashtag: #rtcclubchallenge in je bericht. Wij pikken je bericht op en delen deze ook op onze socials.

Heb je zelf geen social media dan kun je de foto ook via onderstaande inzendformulier of via info@rtcduurstede.nl insturen. Wij delen de foto op onze socials.

Is het zo simpel?

Zeker, zo simpel is het, echter stellen wij natuurlijk wel een paar voorwaarden aan de foto en het bericht!

  • Jij staat samen met je fiets op de foto
  • Je draagt de meest recente RTC clubkleding
  • Je gebruikt de hashtags: #rtcduurstede en #rtcclubchallenge
  • De foto is genomen op een locatie die minimaal 55km (in vogelvlucht) van Wijk bij Duurstede ligt
  • Er staat een markeerpunt op de foto
  • De foto is bij plaatsing maximaal 1 dag oudDo you like to win?

De 1e prijs is voor het bericht met de meeste likes! Bij social media zijn de likes van een bericht uiteraard heel waardevol. Levert jouw bericht de meeste likes op dan bij jij de winnaar! Let op, we tellen de likes van je eigen bericht en die van de RTC Duurstede socials bij elkaar op!

De 2e prijs gaat naar het bericht dat door de vakjury 🙂 wordt gekozen als leukste, creatiefste of ludiekste foto!

De prijzen? Tja, het zal geen luxe fietsvakantie naar een zonnig paradijs worden maar wel iets meer als een applaus met eeuwige room, wat het gaat worden? Wij houden het nog even geheim.

Groepchallenge

Naast de individuele challenge dagen wij alle RTC groepen uit om tijdens RTC evenementen een leuke groepsfoto te maken! De voorwaarden voor deze challenge? Alle deelnemers dragen het meest recente clubtenue, de foto wordt ingezonden op de dag dat deze is gemaakt! Verder geen voorwaarden, gewoon een leuke of ludieke foto inzenden via onderstaande formulier of via Whatsapp naar Lex.

Hoelang duurt de challenge?

Deze challenge loopt van ALV tot ALV, hiermee start de challenge op 11 maart en duurt tot 4 november. Eind december, tijdens de oliebollenborrel worden de **winnaars bekend gemaakt.

*Neem je deel aan de RTC foto challenge dan stem je ermee in dat RTC Duurstde de foto nu en in de toekomst ook voor haar social media en website mag gebruiken

**Ben je het niets eens met de uitslag dan kan er tot 2 seconden na de bekendmaking bezwaar gemaakt worden, dit bezwaar wordt niet in behandeling genomen 🙂


RTC foto challenge