RTC Duurstede in het nieuw

Dinsdag 24 mei was een mooie dag voor RTC Duurstede. Op deze dag werden namelijk de nieuwe sponsorcontracten getekend en ontvingen de leden hun nieuwe clubkleding.

Dinsdagavond werden de dames en heren van RTC Duurstede om 20:30 uur verwacht bij een van onze nieuwe sponsoren Fit4All. Samen met hoofdsponsor Rijwielpaleis Bilthoven en Lobo sportswear zijn dit de 3 sponsoren die het mogelijk maken dat wij de aankomende 3 jaar weer in een mooi vernieuwd tenue rond rijden.

Onze hoofdsponsor Rijwielpaleis Bilthoven was tevreden over de afgelopen 3 jaar en zal ook de aankomende 3 jaar weer groots op ons shirt te zien zijn. Al meer dan 25 jaar combineren zij vakmanschap met een enorme passie voor techniek en innovatie, Rijwielpaleis Bilthoven bezit niet alleen een goede werkplaats maar ook een mooie winkel met een ruim assortiment kleding, onderdelen en fietsen.

Naast rijwielpaleis Bilthoven gaan wij de samenwerking aan met 2 nieuwe sponsoren. Met Healtcentre Fit4All halen wij niet alleen de kennis van een goede fysio en uitstekend sportschool in huis. Tevens voorzien zij ons tijdens de winterstop van een uitstekend spinningprogramma dat specifiek gericht is op duurtraining. Deze namen zullen wij met trots dragen op de kwaliteitskleding van lobo sportswear. Lobo sportwear produceert kleding in verschillende lijnen voor zowel de recreatieve sporter als de topsporter. Een goede pasvorm waarin je uren kunt fietsen

Eerst werden de sponsorcontracten getekend en vervolgens ontvingen de leden het kledingpakket. Met dit uitgebreide pakket dat voor ieder weertype een goede oplossing bied kunnen zowel de tourfietsers als de wedstrijdrijders het hele jaar door herkenbaar op MTB of wielrenfiets zitten.