RTC Duurstede verwelkomt Dames toerders (D groep)

RTC Duurstede verwelkomt een nieuwe groep enthousiaste toerfietsers, de Dames toerders

Woensdag 30 mei jl. hebben wij, onder het genot van koffie met appelgebak, de afsluiting van het kennismakingsprogramma “RTC ladies Ride” gevierd.
De RTC Ladies Ride is georganiseerd om dames (jong en oud), die graag een toertocht rijden op de racefiets, vrijblijvend kennis te laten maken met Ren en Toer Club Duurstede.
Met gezamenlijke wekelijkse toerritten en maandelijkse speciale trainingen (clinics waar een bepaald thema rond het fietsen aan de orde kwam) hebben de dames in de periode tussen 4 april en 30 mei kennis gemaakt met fietsen in een toergroep.
Het enthousiasme van de dames is groot en het is natuurlijk ook heel gezellig en gezond. Wij zijn dan ook trots te melden dat RTC Duurstede nu ook een inmiddels grote groep actieve RTC D(ames) groep ondersteunt.

De dames van de RTC Dames groep fietsen iedere woensdagavond een afwisselende route in de mooie omgeving van Wijk bij Duurstede. Dit is dus een rit speciaal “voor & door” vrouwen!
In het weekend sluiten de dames inmiddels regelmatig aan bij de bestaande A, B of C- toergroep, op basis van het trainingsniveau waar men zich prettig bij voelt.
Daarnaast organiseren de dames in het weekend af en toe onderling mooie tochten in de omgeving. Alles onder het motto: Samen Uit, Samen Thuis.

Ben jij een vrouw met een racefiets en lijkt het je leuk om vrijblijvend kennis te maken met onze dames club, stuur dan een e-mail naar info@rtcduurstede.nl
Je rijdt dan vrijblijvend een paar keer mee om te kijken of jij ook zo enthousiast wordt van onze dames toergroep.

De belevenissen van afgelopen maanden teruglezen? Dat kan op het damesblog

Meer informatie over de damesgroep vind je op: RTC dames