[vc_row][vc_column][vc_column_text]RTC Clubkleding 2019-2021
De RTC Clubkleding is inbegrepen in het lidmaatschap van de vereniging.
Alle leden ontvangen om de 3 jaar een uitgebreid kledingpakket ter waarde van ruim €200,- Dit kledingpakket geeft het gehele jaar door de bescherming en comfort die je van goede kleding verwacht. Word je lid in de tussenliggende jaren dan ontvang je een basis pakket bestaande uit een zomershirt* en een korte koersbroek**.
Extra kledingstukken tegen inkoopsprijs worden aangeschaft tijdens een van de bestelmomenten.[/vc_column_text][vc_column_text]Tijdens alle clubritten zijn RTC Leden herkenbaar aan onderstaande clubkleding.
Heb je vragen over de kleding mail dan naar info@rtcduurstede.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Zomer shirt korte mouwen.
Beschikbaar in zowel heren als dames uitvoering.

Kwaliteit shirt korte mouw in zowel heren als dames uitvoeren. Naadloze mouwen, een brede tailleband met siliconen grippertape en 3 gemakkelijk bereikbare achterzakken maken dit shirt tot een betrouwbare keuze voor de meeste van je zomerritten, zelfs de snelle.

*onderdeel basis pakket

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”600×300″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/10/Shirt-2019.jpg” caption=”Heren shirt korte mouw”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”300×200″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/10/broek-2019-2.jpg” caption=”Heren koersbroek kort met zeem”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Koersbroek kort (bibshort).
Beschikbaar in zowel heren als dames uitvoering.

Deze Bibshortis verbeterd dankzij hetvernieuwde Race Proven zij- en achterpand.
De opbouw van deze short verzekert goede spierondersteuning en biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen.
De brede cuffs aan de broekspijpen zijn gemaakt uit een elastische Power Band, die goed en comfortabel aansluit, dankzij het grotere contactoppervlak.
De shorts hebben eyelet bretellen voorzien van een electronics pocket.

**onderdeel basis pakket
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Voor/ najaars shirt lange mouwen.
Beschikbaar in zowel heren als dames uitvoering.

Deze jersey met lange mouwen is specifiek ontworpen voor racen en trainen met hoge intensiteit in koud weer en milde wintercondities (5 °C-18 °C). Het shirt is aerodynamische en biedt goede thermische isolatie.

De jersey is volledig gemaakt uit Bioracers Tempest, een isolerende en ademende stof met een waterafstotende behandeling.
Tempest is warm genoeg om te beschermen tegen koude, wind en regen, maar is tegelijkertijd licht genoeg om te vermijden dat de renner oververhit raakt wanneer het warmer wordt.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×200″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/11/shirt-lange-mouw.jpg” caption=”Heren shirt Lange Mouw (voor-najaar)”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”300×200″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/10/broek-lang-2019.jpg” caption=”Koersbroek lang met zeem “][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2”][vc_column_text]Koersbroek lang (bibtight).
Beschikbaar in zowel heren als dames uitvoering.

Deze bibtight is specifiek ontworpen voor racen en trainen met hoge intensiteit in milde wintercondities (5°C-18°C). De atletische snit van deze bibtight verzekert een goede bewegingsvrijheid.

Hij is volledig gemaakt uit Bioracer’s Tempest, een isolerende en ademende stof die een waterafstotende behandeling gekregen heeft. Deze zorgvuldig uitgekozen stof is voldoende warm om te beschermen tegen koude, wind en regen, maar is tegelijk voldoende licht om te renner te behoeden voor oververhitting wanneer de temperatuur omhoog gaat.
De broekspijpen zijn afgewerkt met een anatomisch gesneden enkelband, om alles perfect op zijn plaats te houden.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Windbreker.
Beschikbaar in zowel heren als dames uitvoering.

Deze windbreker is een anatomisch gevormde body met extra zijpanelen en een ademend Airmesh rugpaneel. Het materiaal waarvan de windbreker is gemaakt is Gamex en dat maakt dat deze gemakkelijk is op te vouwen. De verlengde Gamex kraag en de lange vergrendelbare heavy duty rits bieden extra comfort.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×200″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/11/windbreker-nieuw.jpg” caption=”Windbreker”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4476″ add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.bioracer.be/nl/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]In samenwerking met Bioracer en hun adviseur Bart Voskamp hebben wij bovenstaand kledingpakket samengesteld.

Er zijn 2 bestelmomenten per jaar. Onze leden worden hiervan per mail op de hoogte gehouden.
Wil je een kijkje nemen op de website klik dan op het Bioracer logo hiernaast.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze kleding wordt mede mogelijk gemaakt door

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” alignment=”center” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2021/08/sponsoren-nieuw-logo-RB.jpg”][/vc_column][/vc_row]