[vc_row][vc_column][/vc_column][vc_text_separator title=”RIDE SOLO, BE CAREFUL, STAY HEALTHY #8″ color=”sky” border_width=”4″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”40×40″ alignment=”right” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo.png”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Ride solo, be careful, stay healthy #8

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Deze week in de Ride solo, be careful, stay healthy
Dauwtrappen, hoe is het nu met en kilometerfabriek Harrie & Zn.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Lockdown week 10….

[/vc_column_text][vc_column_text]Het zijn maar rare tijden, nu het #RideSolo een beetje is losgelaten en we weer met kleine groepjes (max 4) mogen fietsen merk je dat nog niet iedereen zich hier even prettig bij voelt. Waar enkele leden staan te popelen om weer met grotere groepen de weg op te gaan blijven andere nog lekker alleen of met een vaste fietsmaat de wind trotseren. Hopelijk wordt het snel weer zoals vroeger, maar of dat dit jaar nog gaat gebeuren….? [/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”100×100″ alignment=”center” onclick=”custom_link” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2018/04/facebook.jpg” caption=”Volg jij ons al op facebook? ” link=”https://www.facebook.com/RTCduurstede/”][vc_column_text]Stap voor stap verlaten we de “intelligente lockdown” dit heeft de redactie doen besluiten dat ook wij stap voor stap een stapje terug doen in het maken van de #RideSolo nieuwsbrieven. Wij zijn deze nieuwsbrief begonen om in tijden van #RideSolo toch een verbinding te houden onder de leden en jullie iets van vermaak te kunnen bieden in tijden van binnen en/of alleen fietsen. Nu de deuren weer geopend worden, wij weer in kleine groepjes naar buiten mogen en het weer het toelaat om lekker naar buiten te gaan, zijn wij van mening dat ook de #RideSolo Nieuwsbrief een stapje terug kan zetten. Wij hebben veel leuke reacties ontvangen op deze nieuwsbrief en vinden het erg leuk om te maken, stoppen doen we niet, maar we maken er een maandelijkse nieuwsbrief van die ook na Coronatijd door zal gaan onder dezelfde naam: #RideSolo 

Walter & Lex[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_text_separator title=”UIT HET PELETON” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

Uit het peloton – Hoe is het met Jan Hafkamp?

Hoe is het met Jan? 
“Ja, goed, gezond!” Eigenlijk niet zoveel veranderd: mijn werk gaat gewoon door. We werken met een klein team en kunnen daardoor redelijk afstand houden. Daarnaast is onze “business” – Jan werkt bij Pherobank (lokstoffen voor insecten, www.pherobank.com) niet zo afhankelijk van Corona; zakelijk merken we daar niets van. En gelukkig is er in mijn nabijheid en die van mijn collega’s niemand ziek. Houden zo!![/vc_column_text][vc_column_text]Lukt dat een beetje – RideSolo?
Ik reed natuurlijk al veel alleen, dus dat is niet veel anders. Ik vind alleen fietsen juist wel fijn. De avondtrainingen mis ik wel; de uitdaging die het geeft om samen te fietsen. Je “dwingt” elkaar toch om wat dieper te gaan en net dat extra aanzetje te doen of gat dicht te rijden.
Ik las al in o.a. de App’s dat de 1e groepjes (van 4) al op pad zijn geweest. Benieuwd of het lukt om zo samen te fietsen en toch de regels m.b.t. afstand aan te houden. Wat ik zelf merk is dat het alweer veel drukker is op straat, veel groepjes waarvan sommigen aantal en “netjes” rijden aan hun laars lappen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Wat mis je in deze tijden?
De avondtraining, maar dat had ik al gezegd.
Daarnaast merk ik dat de (gesloten) horeca steeds vaker mis; leuk om met vrienden even naar de kroeg te gaan. En lekker eens uit eten kan ook al een hele tijd niet meer.
En gewoon eens naar de bioscoop in Utrecht kan ook al een hele tijd niet; thuis filmkijken is toch wel anders…..[/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×400″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Deventer20rivierzicht.jpg” caption=”..naar Deventer”][vc_column_text]Nog iets waardevols ervaren in deze tijd wat je wilt delen?
Ja, ik zie dat mensen in mijn omgeving wat meer op elkaar letten, zorgzamer zijn en vriendelijker naar elkaar zijn. Dat merk ik hier in mijn buurtje maar zie je ook op andere plekken in Wijk. Raar, maar ook weer mooi dat zo’n dreiging dat bij mensen in gang zet.

En wat ik een paar weken geleden heb gedaan…………via Zwolle, bij pa op de koffie en vervolgens weer naar huis.
(Excuses Jan, de redactie heeft de 1e serieuze “MetersMaken” gemist in het overzicht; graag zetten we dat bij deze recht)
Je weet waarschijnlijk dat ik wel eens vaker van Wijk naar Deventer fiets, een kop koffie drink met mijn vader en dan weer terugfiets naar Wijk. Maar deze keer – 29 april – had ik zaterdags bedacht om een omweg te maken via Zwolle en dan langs de Ijssel naar Deventer te rijden. Zo bedacht, zo gedaan. Toen ik vertrok uit Wijk was het koud; er lag nog ijs op het bruggetje en had ik pijn van de kou in mijn handen. Gelukkig warmde het redelijk snel op en ben ik dwars over de Veluwe via Zwolle naar Deventer gereden. Toen ik m’n pa bij de koffie met stroopwafels vertelde dat ik er via Zwolle was gekomen en er al 140 km op had zitten zei die droog: “dan moet je nog 100 km terugfietsen.”[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×400″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Zwolle.jpg” caption=”via Zwolle…. “][vc_column_text]Neem je nog maatregelen, let je ergens extra op?
Nee, als ik fiets niet. Geen mondkapjes of sjaals en buffs zoals je nu al een enkele fietser ziet. Wel opletten bij het inhalen, ruim passeren en zorgen dat er niemand in je wiel gaat zitten. Al heb ik daar trouwens sowieso al een hekel aan!
In het algemeen houd ik rekening met ouderen en neem in supermarkten en andere winkels natuurlijk de hygiëne-maatregelen in acht.[/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”300×300″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Jan-Strava.jpg” caption=”bij pa in Deventer koffie en stroopwafels “][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_text_separator title=”UIT HET PELETON” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

Uit het peloton – Dauwtrappen

De 1ste RTC-dames dauwtrap rit

In de vroege ochtendgloren verzamelden 18 dames van RTC Duurstede zich voor de 1ste RTC dames dauwtrap rit in de haven van Wijk bij Duurstede. Het was 05.45 uur, een serene stilte met een mooie zonsopgang hing boven de haven. Vlak boven de wateroppervlakte vlogen de zwaluwen om te drinken en stond een reiger geduldig te wachten op zijn prooi. Wijk bij Duurstede, een mooie plek om te wonen, maar óók om te fietsen![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Stipt om 6 uur vertrok de eerste groep van 4 dames voor de mooie route van 70 km rondom Rhenen volgens de Covid-19 richtlijnen. De groepjes fietsten op gepaste afstand van elkaar over de dijk richting Amerongen. Een aardig windje woede in het gezicht zoals eigenlijk altijd is langs de Lek. De stilte in de tweede groep werd na 5minuten fietsen verbroken voor een gezellige fiets-talk met de vraag of iemand nog iets had gegeten voor vertrek. Een kop koffie, de ander nog een broodje of een banaan of helemaal niets. Want zo wordt gezegd sporten op een lege maag verandert ons opgeslagen witte vet in bruin vet. Wel handig want bruin vet verbrandt calorieën. Een fabel of een feit? De dames waren het met elkaar eens, “een feit” natuurlijk en trapten nog harder door tegen de wind in. De strijd tegen dat vetrolletje was begonnen. De teller wees 29 km per uur en in een no-time waren, ondanks de harde tegen wind, de eerste groepen gearriveerd in Amerongen.
De eerste tractor reed voorbij, de groepen volgden hun weg achterlangs Elst waar in een diepe grasweide een paar jonge reeën rustig stonden te grazen. Adembenemend mooi, een korte stop werd gemaakt om dit prille geluk te bewonderen en op foto vast te leggen.[/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×400″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Dauw2.jpg” caption=”Dit uitgebreide ontbijt werd gesponsord door RTC “][vc_column_text]Na een half uur stapten de eerste groepjes na elkaar weer op de fiets verder noordwaarts buitenlangs Veenendaal, via Ederveen, Emminkhuizen en Overberg totdat ze plotsklaps onder aan noordkant van de voet van de Amerongse berg stonden. De Amerongse berg is voor wielrenner de grootste beklimming in de provincie Utrecht met een hoogte van bijna 70 meter Je moet hier echt je klimcapaciteiten aanspreken. De groepjes van 4 verspreidden zich na een aantal klimmende meters over de weg en al snel werd zichtbaar wie op diesel reed of op benzine. Vanaf boven werd iedereen beloond op een lange dalende weg tot aan het centrum van Amerongen. Met snelheden gemeten tot boven de 50 km p/u kwam iedereen onderaan weer bijeen en zigzagde de route voort via de boerenweggetjes door tot Wijk bij Duurstede.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×400″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Dauw1.jpg” caption=”Wijk bij Duurstede, een mooie plek om te wonen, maar óók om te fietsen!”][vc_column_text]Voor het centrum van Rhenen volgde de route langs de Nederrijn en ging asfalt over op zachte grind. Een smal pad met prachtige vergezichten eindigde boven het natuurgebied de Blauwe kamer van Wageningen. Nieuwsgierig naar het vervolg van de route veranderede de koers zich van het oosten naar het noorden. De weg daalde af en sloeg naar rechts en fietsend langs een houten hekje veranderde de weg in een smal pad langs het Valleikanaal, vernoemd naar Bischop Davidsgrift. “ Het Valleikanaal (vroeger geheten de Grift) is een Historisch kanaal in de Gelderse Vallei. De Grift (afvoerkanaal), diende in de tijd van David van Boergondië (15de eeuw) niet alleen voor de afvoer van gestoken turf met scheepjes naar de Rijn, maar ook voor de afvoer van het overtollige water uit de veenderijen. Nu doet het kanaal alleen nog dienst om het water uit de omgeving af te voeren naar de Rijn”. (Leuk geschiedenis feitje).[/vc_column_text][vc_column_text]8 Kilometer fietsend achter elkaar langs dit prachtige kanaal werd in de verte de uitkijktoren van het nieuwe natuurgebied “De binnenlandse Hooilanden” zichtbaar. Bij de uitkijktoren stond de bus van “Bikesupport 4U” met 2 mannelijke vrijwilligers, gestrikt door hun echtgenotes, ons op te wachten met een uitgebreid ontbijt. Dit ontbijt werd gesponsord door RTC zelf, waarvoor hartelijk dank! Alle dames hebben hier genoten van een uitgebreid ontbijt van yoghurt met muesli tot bolletjes met ham/kaas en een vers getikt eitje en van verse jus d’orange tot koffie. Zittend op een picknick kleed, op Covid-19 gepaste afstand van elkaar, werd er gretig gegeten.[/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×400″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Dauw3.jpg” caption=”ontbijtstop bij “De binnenlandse Hooilanden” “][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een geslaagde fietstocht
én enthousiaste dames die zich nu al hebben ingeschreven voor volgend jaar!

[/vc_column_text][vc_column_text]Omdat alle evenementen tijdens deze Corona tijd op hold staan wil het bestuur alle RTC Groepen de mogelijkheid geven om tijdens een van hun activiteiten in 2020 een financiële ondersteuning aan te bieden voor koffie & taart of zoals bij de dames het ontbijt. Het betreft 1 bijdrage per groep in 2020. 

Dus ben creatief verzin iets leuks en meld je bij de penningmeester. [/vc_column_text][vc_text_separator title=”#BUITENTRAINEN” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

Kilometerfabriek Harrie & Zn. 

Net bekomen van Wil zijn rit om en door de provincie Utrecht, werden we afgelopen donderdagavond verrast door de Strava-feed van Harrie Lantinga, of beter de familie Lantinga. Hemelvaartsdag, vroeg opstaan en gewoon fietsen…………..
Zo vroeg in het seizoen, zo’n afstand………….310 km , voldoende reden voor de redactie om navraag te doen.[/vc_column_text][vc_column_text]Harrie, hoe kwam dat zo?
Eigenlijk pas laat – dinsdag voorafgaand -bedacht: Monique ging fietsen met de dames – Dauwtrap en het leek mooi weer te worden. We zouden toch vroeg op zijn en dus maar even bij de jongens gepeild en die hadden enorme zin om te fietsen Zo kwam dat rondje Utrecht naar voren: 1e deel met Mees en het 2e deel met Job. Abcoude hadden we gekozen als lunch- en wisselplek; Monique is er met Job naar toegereden.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Hoe ging het?
Het was een hele mooie rit, vooral s’ochtends de 1e 2,5 uur, tussen 6.00 en 8.30 uur. Via de Lek en oostelijke grens van de provincie. Superstil, mooie zon en nog nauwelijks verkeer op de weg. Eigenlijk op tijd voorbij Loosdrecht en Breukelen (daar werd het later erg druk). Heerlijk steeds om de 2 km van kop wisselend fietsten we naar Abcoude.
Daar ruim tijd genomen om goed te lunchen, drinken en wat bij te komen. Met een “frisse” kopman in de persoon van Job verder gefietst op het westelijk deel van de route. Rondom De Hoep en Woerdens Verlaat was het toen al erg druk; dat werd pas weer minder vanaf Schoonhoven. Met beide jongens kon ik een goed gemiddelde rijden, ruim 31 km, zodat we zo tegen vijven weer in Wijk bij Duurstede waren. En eerlijk: Job heeft er de laatste 15- 20 km flink aan getrokken en mij dat hele stuk uit de wind gehouden.
Overall: het ging erg goed, was een mooie rit en ik vond het ook wel heel bijzonder om ‘m zo met mijn beide zonen te rijden.[/vc_column_text][vc_column_text]Wel een luxe: 2 kopmannen. Is dat nou kostbaar, Harrie?
Inderdaad heel luxe en vooral nog als het je zoons zijn.
Kostbaar?……….Haha, je moet ze natuurlijk goed onderhouden!![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”300×300″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/Harrie-strava.jpg” caption=”6u s’ochtends dauwtrappen”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text][/vc_column_text][vc_text_separator title=”BUITENTRAINEN” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

Meters maken – RideSolo 150+ 200+

Strava-feeds met RideSolo én een flinke afstand “buitelen” over elkaar heen; nauwelijks bijgekomen van de ene afstand, wordt ie alweer overtroffen door een met nog meer km’s.

Veel RTC’ers maken – mede door het mooie weer -flinke tochten. Maar vanaf 1 mei was er een ware explosie: Meters maken – RideSolo.[/vc_column_text][vc_column_text]

Harrie Lantinga donderdag 21 mei 2020 310,2 Rondje Utrecht
Wil van ’t Erve dinsdag 12 mei 2020 260,2 door / om prov Utrecht
Ruud van Zalinge donderdag 7 mei 2020 249,4 Rondje Markermeer
Wouter Schuddeboom zaterdag 9 mei 2020 247,4 Rondje Markermeer
Harrie Lantinga zaterdag 9 mei 2020 242,6 Rondje Markermeer
Jan Hafkamp zondag 26 april 2020 240 Rondje Zwolle – Deventer
Wil van ’t Erve zondag 3 mei 2020 215,8 Lange rit Z-Holland
Rob de Heus donderdag 21 mei 2020 201 Rondje Nijmegen & Venray

[/vc_column_text][vc_column_text]

Strava is een mooie en leuke manier om je ritten bij te houden, dit kan prive maar je kunt jou activiteiten ook delen met anderen. Wij horen steeds vaker dat in tijden van #RideSolo het volgen van clubleden op Strava motiverend werkt om zelf te gaan fietsen. Wij vinden het leuk als RTC leden die Strava gebruiken ook lid worden van onze RTC Duurstede Strava Club Ben je nog geen lid, meld je dan aan want misschien staat er in een van de aankomende #RideSolo nieuwsbrieven wel een leuke #Challenge die je niet wilt missen maar wel Strava voor nodig hebt 🙂

[/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”100×100″ alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2017/11/Strava-1.png” caption=”klik op het logo voor de RTC strava groep” link=”https://www.strava.com/clubs/rtcduurstede”][vc_text_separator title=”BUITENTRAINEN” color=”sky” border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Marcels Mooiste

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Helaas deze week geen Marcels mooiste.
Gelukkig hebben we via het Dauwtrap rondje van de dames toch een heel goed alternatief.

Erg mooi vlak rondje van 74kilometer met hier en daar een strook grind en als afsluiter de Amerongen berg.

RTC Dames Dauwtraproute 2020[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×400″ alignment=”center” onclick=”link_image” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/05/dauwtrap.jpg”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Heb jij nog een leuke route die je met RTC leden wilt delen? stuur deze naar de redactie info@rtcduurstede en misschien staat jou route hier de volgende keer wel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”BINNENTRAINEN” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

Home entertainment

In tijden van #RideSolo waar het groepsfietsen even niet mogelijk is, er veel leden mogelijk met Zwift of gewoon onder het genot van een film of podcast de zolderkamer omgedoopt hebben tot fietshonk hebben wij enkele leuke wielerdocumentares, films & podcasts verzameld.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Matt Stephens Unplugged, een wekelijkse chatshow die wordt georganiseerd door de Sigma Sports-ambassadeur en die speciale gastoptredens van enkele van de grootste namen uit de sport ziet.

Sigmasports podcast[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]In de bezemwagen praten voormalige wielerprofessionals Andreas Stauff en Paul Voß met scene-nerd Bastian Marks over verschillende onderwerpen die met fietsen te maken hebben en houden hun ogen niet van hun mond.

Besenwagen[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]De film legt de intensiteit vast die Geraint Thomas in 23 dagen 21 etappes en 3.500 km aflegt in zijn reis om zijn Tour titel van 2018 te verdedigen. Geconfronteerd met extreme weersomstandigheden, geannuleerde etappes en deelnemers zoals de Fransman Julian Alaphilippe.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/L0vYx2AzaLQ” el_width=”40″ el_aspect=”43″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]ESPN beschrijft de reis van de Aussie-wielrenner Cadel Evans, de eerste fietser die de nummer 1 van de wereld is in zowel mountainbiken als wegwielrennen en de Tour de France 2011 won. Vol inzicht van Evans over wat er nodig is om te slagen in de wielerwereld.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/367YyCSnOWM” el_width=”40″ el_aspect=”43″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”VERTEL HET ONS” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

Vertel het ons.

Is er iets wat je anders gedeeld had in onze gezamenlijke avond- en weekendrit, vertel het ons, door jou belevenis of gedachte te delen. Mail ons info@rtcduurstede.nl

Veel plezier komend weekend[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”MET DANK AAN” color=”sky” border_width=”4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_single_image source=”external_link” alignment=”center” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2020/04/sponsoren.png”][vc_text_separator title=”GOED WEEKEND, WEES VOORZICHTIG, BLIJF GEZOND!” i_icon_fontawesome=”fa fa-bicycle” color=”sky” style=”shadow” border_width=”10″ add_icon=”true”][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”50×50″ alignment=”center” custom_src=”http://www.rtcduurstede.nl/wp-content/uploads/2016/02/logo.png”][vc_separator color=”black” style=”shadow” border_width=”4″][vc_column_text]Vorige editie lezen, klik op onderstaande button.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”overzicht van alle RideSolo nieuwsbrieven ” style=”gradient-custom” gradient_custom_color_1=”#ffff00″ gradient_custom_color_2=”#fe0000″ shape=”round” size=”lg” align=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-book” add_icon=”true” link=”url:%20http%3A%2F%2Fwww.rtcduurstede.nl%2Fridesolo|title:RideSolo%20Nieuwsbrief||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]