Nagenieten van de PPC Toer Tocht 2022!

Zaterdag 14 mei 7.00 uur: strakblauwe hemel, zonnetje, volop bedrijvigheid aan de Weegmaat. Alle laatste voorbereidingen worden gedaan voor wat een meer dan geslaagde dag beloofd te worden.

Vanaf 9.30 arriveren de ruim 170 deelnemers, merendeels klanten en relaties van onze sponsor PPC; warm onthaal met vrolijke muziek, diverse standjes, koffie & appeltaart en een speaker die zoveel mogelijk mensen persoonlijk welkom heet.

Leuk en attent van Lisa en Peter om alle RTC leden tevens uit te nodigen; ruim 30 leden fietsten mee in het speciale PPC-toershirt.

Vanaf 10en gaat het op pad voor resp. 80 en 110 km, via de Utrechtse Heuvelrug, Rhenen en met een boog terug via oa Houten terug naar Wijk. Onderweg was er voor ieder een vorstelijk ravitaillering ter hoogte van Austerlitz. Bij terugkomst alleen maar blije gezichten en volop complimenten voor de perfecte organisatie. Een superprestatie van het PPC-team en de RTC-vrijwilligers onder leiding van Nico en Wim.

De perfecte voorbereiding door beide mannen, de enthousiaste inzet van 14 RTC’ers en het fantastische weer maakten 14 mei tot een meer dan geslaagde dag.

In Peter Klaassens eigen woorden: “de tocht was helemaal top. Niets anders als complimenten ontvangen van de deelnemers”!