[vc_row][vc_column][vc_column_text]RTC Ladies Ride 2018-2019

Op woensdag 6 september 2017 begon RTC Duurstede met een 8 weken durende pilot “RTC ladies Ride” Er was een select groepje dames die gebruik maakte van dit vrijblijvend kennismakingsprogramma voor dames met een wielrenfiets.
Lopende de pilot groeide de animo dusdanig dat wij besloten om de pilot in 2018 door te zetten met een groter en langer durend kennismakingsprogramma voor en door dames.

Onder begeleiding van gecertificeerde wegkapiteins Lisette en Jacqueline maakte deze damesgroep iedere woensdagavond een leuke fietstocht in de omgeving. Naast deze groepsritten gaf Bea regelmatig een training waarbij de dames meer techniek en vertrouwen in de groep en op de fiets op konden opdoen.

Uiteindelijk heeft deze pilot geresulteerd in een ware RTC Dames Groep.
Zij fietsen iedere woensdagavond een rondje in de omgeving en regelmatig wordt er in het weekend afgesproken een grotere ronde te fietsen. Bea geeft nog steeds 1x per maand een training.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vanwege het grote succes gaan wij dit project herhalen!
Op woensdag 12 september 2018 geeft Bea wederom een vrijblijvende kennismakingsclinic voor & door dames met een wielrenfiets.
Tijdens deze clinic kunnen alle dames in de omgeving van Wijk bij Duurstede vrijblijvend kennis maken met het fietsen in een damesgroep. Hierbij is het niet alleen gezellig maar leer je ook hoe je beter en meer vertrouwd op de fiets zit.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Op Woensdag 19 september fietsen wij onder begeleiding van gecertificeerde wegkapiteins samen met de RTC D-Groep
een leuke rit in de omgeving. Bea zal op woensdagavond 26 september de Ladies Ride 2018 afsluiten met een leuke gezamenlijke training.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij starten woensdagavond 12 september om 18:30u bij Fit4All.
Het is een “samen uit & thuis” rit dus we blijven als groep bij elkaar.
Aanmelden doe je onderstaande button of via info@rtcduurstede.nl
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”aanmelden “Ladies Ride“ september 2018″ color=”pink” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.rtcduurstede.nl%2Faanmelden-ladies-ride%2F|title:http%3A%2F%2Fwww.rtcduurstede.nl%2Faanmelden-ladies-ride%2F|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kun je niet wachten en wil je nu al een paar keer vrijblijvend mee fietsen, ook dan neem je even contact met ons op via de button.

Het enige dat je nodig hebt is een racefiets en een helm.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”pink”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”RTC Duurstede verwelkomt damesgroep” color=”blue” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.rtcduurstede.nl%2Frtc-damesgroep%2F|title:rtc%20verwelkomt%20damesgroep|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Filmpje tijdens de eerste Ladies Ride. ” color=”blue” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fchannel%2FUCGjU0g6ppErF3-1yNkX827A|title:Filmpje|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=HoMQaep8pwo” el_width=”30″][/vc_column][/vc_row]