Mergellandtoer 23 april 2023

Zondag 23 april onze traditionele Mergelland tocht.

Als vorig jaar, voor iedereen een attractief parcours; je kunt kiezen uit diverse routes: de korte 62km, de 97km of lange variant van ruim 125 km. Beide in het schitterend Limburgs Heuvelland. Mooi om te testen hoe het met je klimmers-benen is gesteld; in Limburg gaat het: heuvel op, heuvel af! Ook voor de nieuwe leden is dit een mooie gelegenheid om begeleid door ervaren clubgenoten te fietsen in heuvelachtig terrein. Het wordt vooral een gezellige dag: voor iedereen een passend parcours om in een passende snelheid te fietsen.

De opzet is gelijk eerdere jaren: omkleden en een kop koffie bij de start en douchen na afloop in Spaubeek bij de tennisclub, kop koffie onderweg met een stukje echte Limburgse vlaai en na aankomst een warme maaltijd voor wie wil. Op 23 april is het een mooie voorjaarsdag in Limburg, daar hebben we de afgelopen jaren een abonnement op!  De kosten zijn 6 euro per persoon voor het gebruik van de accommodatie in Spaubeek (dit is incl. koffie & vlaai bij de start en douchen na afloop). De koffie en vlaai onderweg zijn voor rekening van de club. Bij voldoende liefhebbers zorgt de beheerder van de tennisclub na afloop voor een lekkere maaltijd (ca. 12,50 euro per persoon). Geef even door of je daar gebruik van wilt maken. Verzamelen in Spaubeek om 9.30 uur, start fietstocht rond een uurtje of 10.00, naar verwachting om 15.00 onder de douche. Gezellig napraten onder genot van een drankje (en maaltijd voor wie wil). Kortom een mooie fietsdag volledig verzorgd door RTC Duurstede.

Laat via onderstaand formulier weten of je meegaat!

Er wordt vooraf een appgroep gemaakt, hier kunnen we afspraken maken rondom carpoolen e.d. Ook zal daar de routes worden gedeeld.

Het lijkt me leuk om met jullie allemaal een rondje door het Mergelland te fietsen!

Sportieve groeten Walter


Mergellandtour

Let op: foto’s gemaakt van leden tijdens clubactiviteiten kunnen gebruikt worden voor website, nieuwsbrief, social media e.d.

Hieronder alvast de korte & lange route die ook het drielandenpunt meepakken. Beide routes komen ook nog beschikbaar excl. het drielandenpunt.


De Mergellandroute zit vol met….