Mergellandtoer 8 juni 2024

Afgelopen zaterdag helaas geannuleerd i.v.m. slechte weersomstandigheden, maar……..2e kans: zaterdag 8 juni onze traditionele Mergelland tocht

Voor iedereen een attractief parcours met klimmen en dalen; keuze tussen 85 km of langere variant van ruim 125 km. Beide in het schitterend Limburgs Heuvelland. Voor iedereen een mooie gelegenheid samen met clubgenoten heerlijk te fietsen; ook voor nieuwe leden een mooie gelegenheid om begeleid door ervaren clubgenoten te fietsen in heuvelachtig terrein. Het wordt vooral een gezellige dag samen met ander RTC’ ers; voor iedereen een passend parcours en passende snelheid.

De opzet als eerdere jaren: omkleden en een kop koffie bij de start en douchen na afloop in Spaubeek bij de tennisclub, kop koffie onderweg met een stukje echte Limburgse vlaai en na aankomst een warme maaltijd voor wie wil. Het weer zal ongetwijfeld 8 juni wat milder zijn, naar verwachting volop zon! De kosten zijn ongeveer 7,50 euro per persoon voor het gebruik van de accommodatie in Spaubeek. De koffie en vlaai onderweg zijn voor rekening van de club. Bij voldoende liefhebbers zorgt de beheerder van de tennisclub na afloop voor een lekkere maaltijd (ca. 12,50 euro per persoon). Geef even door of je daar gebruik van wilt maken.

Praktisch:

  • Wanneer: zaterdag 8 juni
  • Waar verzamelen 9.30 uur tennisvereniging Ready, Sint Jansgeleen 4, 6176 RA Spaubeek
  • Wat/hoe 2 afstanden, groepen naar tempo/snelheid

Verzamelen in Spaubeek om 9.30 uur, start fietstocht rond een uurtje of 10.00, naar verwachting om 15.00 onder de douche. Gezellig napraten onder genot van een drankje (en maaltijd voor wie wil). Kortom een mooie fietsdag volledig verzorgd door RTC Duurstede.

Laat via Cyql weten of je meegaat!

Klik HIER voor aanmelden via Cyql voor de 125km

Klik HIER voor aanmelden via Cyql voor de 85km