Gravelen in Banholt 10 sept

Gravelen in Banholt – 6e editie van de Specialized Gravel Series Limburg

Zaterdag 10 september 2022

Bijzondere ritten over de vele prachtige gravel en onverharde paden het Zuid-Limburgse Heuvelland en in de Limburgse grensstreek. Zo passeer je de vele plaatsen die een uniek verhaal vertellen over het thema bevrijding en vrijheid; met Banholt als de vertrouwde start- en finishlocatie.

De Specialized Gravel Series Limburg bieden op 10 september 2022 weer 3 routes. (routes zijn alleen met navigatieapparatuur te volgen; GPX-bestanden worden van tevoren gestuurd). Je kunt kiezen uit de 3 afstanden.

Liberation ride

Deze route is uitermate geschikt voor de beginnende graveller en voert langs bijzonder mooie plekjes in de gemeente Eijsden-Margraten. De 65 kilometer tellende route met 500HM zijn goed te doen en worden voldoende afgewisseld met snellere passages.

Crossborder ride

Deze uitdagende ride voert over de landsgrenzen heen richting Belgiƫ en Duitsland. Prachtige gravelpaden door het natuurschoon van onze provincie laten elk wielerhart sneller kloppen. Met 125 kilometer en 1400HM krijg je een mooie balans in vlak rijden en beklimmingen voor de wielen.

Ultimate ride

Een 195 kilometer tellende gravel ride waar je je zelf eens goed kunt testen op je gravel bike. We gaan de veldwegen op, de bossen door, over de grenzen heen, naar historische plekken en misschien krijg je ook nog opdrachten mee die worden beloond met gave prijzen van onze partners Evoc, Endura of Specialized.

Ca.20 RTC gravelrijders gaan 10 september van start. Wil je ook mee ? Aanmelden kan nog via: Crossbordercycling.eu