Gravel Clinic

Met RTC gravel nog gaver – herfst/winterprogramma.

Bijna 30 van jullie hebben gereageerd op de korte enquĂȘte begin september m.b.t. een aanstaand programma rondom gravel. Iedereen is in voor een of meerdere mooie tochten in de directe omgeving van Wijk; een aantal wil ook verder naar bijv. Veluwe of Noord-Brabant. Iets waar we de komende 6 maanden in willen voorzien; communicatie daarover zal via Cycl en in Gravel-app groep zijn.

Daarnaast blijkt er behoorlijk wat animo te zijn om in de vorm van een clinic rijvaardigheden te oefenen en te verbeteren. We gaan starten met een clinic op zaterdagochtend (omgeving Leersum en Amerongen) waar we op een mooi en attractief traject aan de slag gaan met scannen van en anticiperen op ondergrond. Bochten en betere bochttechniek worden en passant meegenomen. Het programma bestaat uit korte instructies en vooral heel veel doen. Het betreft zaterdag 11 november.

Minimale deelname zijn 8 personen. We hebben met David Fictoor, Mitja van Toorenburg en Lex van Deijnen 3 fantastische trainers dus kunnen in kleine groepjes heel intensief aan de slag. Bij voldoende animo organiseren we nog een afsluiting in De Proloog, Amerongen.

Kortom: nuttig, leerzaam en vooral leuk!

Meld je aan via: Cyql*, RTC Gravel Clinic.

* Kies in Cyql de tag clinic dat maakt het lekker overzichtelijk.

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NIET MEER MOGELIJK

aanmeldformulier NIET leden

Ken jij iemand die geen lid is van RTC Duurstede maar wel graag deelneemt aan dit event? Afhankelijk van het aantal deelnemers is er mogelijkheid om ook deel te nemen. Aanmelden via onderstaand aanmeldformulier; zij ontvangen op 16 oktober bericht of ze definitief kunnen deelnemen.


Dit aanmeldformulier hoeft alleen ingevuld te worden door deelnemers die geen lid zijn van RTC Duurstede. (Leden melden zicht aan via Cyql: RTC Gravel Clinic).

Beschikbare plaatsen die niet ingevuld worden door RTC leden komen beschikbaar voor niet leden, hiervoor geld, ‘first come, first served’ tot de groep vol is.

Wij nemen contact met je over de definitieve deelname, datum, locatie e.d.

Ik neem 11 november als geen RTC Duurstede lid graag deel aan de RTC Duurstede gravel clinic.