GPS-workshop door routemeister Marcel Peek.

Op vrijdag 21 februari organiseren wij voor alle RTC Duurstede leden een GPS-workshop.

Zo net voor het weekend komt er in de RTC Appgroep meestal een kort berichtje van de wegkapitein. Hij/zij geeft de vertrektijd door en benoemd de naam van het te rijden rondje, meestal ondersteund met een linkje naar de route. Klik je op de link dan kom je op de website Ride With GPS vanwaar je de route kan downloaden naar je navigatie.

Als je ziet hoeveel verschillende routes wij per jaar fietsen en hoeveel wij er beschikbaar hebben op de RTC Ride With GPS groepen dan zou je bijna gaan denken dat het maken van routes een peulenschil is. Niets is minder waar, zodra je zelf een keer aan de slag gaat kom je er pas achter dat het maken van een goede route een hele uitdaging is. Hoe knoop je de mooie weggetjes aan elkaar en hoe maak je nou een route van precies 70 kilometer. Hoe voorkom je smalle fietspaden of juist hele drukke gevaarlijke wegen.

Uiteraard is kennis van de omgeving een eigenschap die het maken van goede routes makkelijker maakt. Maar wat als je nou een route wilt maken voor je vakantie adres?

Onze eigen routemeister Marcel Peek verteld deze avond hoe hij te werk gaat bij het maken van routes.
Een rondje om de kerk van 50 kilometer of een 8 daagse route van Geneve naar Nice, Marcel weet hoe je de mooiste routes maakt. Hij deelt deze avond zijn tips & tricks en neemt je mee in de ins en outs van een ware Routemeister!