Hey, leuk dat jij voor RTC Duurstede een event gaat organiseren.

Welk soort event wil je organiseren? een Groepsevenementen of een Clubevenementen.

Een groepsevenement

Wordt georganiseerd vanuit een groep, bijvoorbeeld de damesgroep of 32 groep. Deze evenement richten zich op een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor dames of minimale snelheid van… Deze evenementen zijn dus niet voor alle leden beschikbaar. Communicatie hierover kan via de brede RTC kanalen lopen maar gaan meestal via de specifieke kanalen van de groep. Voor groepsevenementen kan bij het bestuur een kleine financiële bijdrage gevraagd worden maar het grootste gedeelte van de kosten wordt gedragen door de deelnemers.

Een clubevenement

Wordt altijd via de brede kanalen gecommuniceerd. Het evenement laat toe dat alle niveaus kunnen deelnemen aan het evenement! Fietsen de leden dan het hele event samen? Nee, vaak zijn er verschillende routes beschikbaar en wordt de groepen ingedeeld op snelheid of afstand. Een clubevent heeft altijd een sociaal karakter! Vaak door een gezamenlijke start of afsluitingen. Er kan aan deelnemers een financiële bijdrage gevraagd worden het grootste gedeelte van de kosten wordt gedragen door RTC Duurstede.

Een event organiseren

Leuk, ik wil graag een event organiseren! Vul onderstaand formulier in, op deze manier worden alle gegevens die nodig zijn om een rit te organiseren verzamelt en is het voor jouw als organisator gelijkt een checklist.


Event Organisator

Dit is een testpagina! ben jij tester en heb je op of aanmerkingen, dat kun je deze hieronder als reactie achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *