[vc_row][vc_column][vc_column_text]

RTC Dames Tijdrit kampioenschap 2019

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het 1e tijdrit kampioenschap voor de dames van RTC Duurstede heeft plaatsgevonden op woensdagavond 3 juli op een mooi parcours van 6,5 km langs de Kapelleweg/Nachtdijk/Tuurdijk/Caspargauw/Smidsedijk/ in Cothen.
Na eerst een warming-up bij de Goyse brug en verkenning van het tijdrit parcours werd de startlijst voorgelezen zodat iedereen in de goede volgorde aan de start kon verschijnen. Elke halve minuut werd er gestart. De regels zijn ook doorgenomen. Dus iedereen stond klaar om vanaf 19.45 uur te starten voor hun eerste officieuze tijdrit kampioenschap Dames bij RTC Duurstede.
Wel spannend en het viel best tegen om niet te hard maar ook niet te zacht van start te gaan om 6,5 km vol te kunnen rijden!!
Iedereen kwam fanatiek en gedreven over de finish maar er werd al snel weer volop gebabbeld.
Voldaan stapte iedereen op de fiets om even lekker uit te fietsen want ze werden om 20:30 uur verwacht aan de Lekdijk voor de prijsuitreiking van de tijdrit speciaal gesponsord door Evert Boshuis van “Bike Support 4U”

[/vc_column_text][vc_column_text]

Scroll helemaal naar beneden voor de video van deze dag!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6138″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]

Uitslag van tijdrit 6,5 km:

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6171″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6140″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/346359610″][/vc_column][/vc_row]