Binnenlandtocht 2016, geef je snel op!!

Beste RTC leden,

Zoals bekend organiseren Jan en Jacinto dit jaar de binnenlandtocht.
Tot op heden hebben zich pas 4 leden aangemeld, denk er nog even aan dit zo snel mogelijk te doen.
Dan kunnen Jan en Jacinto alles verder regelen en weten de leden die zich inmiddels hebben opgegeven waar ze aan toe zijn.

 Ter herinnering de mail die de organisatoren hebben rondgestuurd.

Ook dit jaar staat de tweejaarlijks terugkerende binnenlandse fietstocht op de agenda. Deze zal plaatsvinden vanaf vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni. We gaan in de mooie regio van Sallandse Heuvelrug fietsen. Jan Hafkamp komt uit deze regio en heeft al een mooi route uitgestippeld voor dat weekend.

In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

Op vrijdag zullen wij via de Rijn en de Achterhoek na ca. 150km bij onze accommodatie op de schitterende Sallandse Heuvelrug aankomen. Na onze krachten daar te hebben aangesterkt kunnen we op de tweede dag kiezen uit twee routes, één van ca. 120 km en één van ca. 160 km. Deze ritten zullen ons door het mooie twente en het rustieke Salland voeren. Op zondag zullen we via de IJssel of via de Posbank terug naar Wijk fietsen.

Voor het reserveren van de accommodatie en voor het bepalen van de kosten van het weekend per deelnemer willen we graag weten hoeveel RTC’ers er deel gaat nemen aan dit mooie weekend.

Als je wilt deelnemen aan deze binnenlandse fietstocht in de Sallandse Heuvelrug, dan krijgen we jouw reactie graag voor maandag 7 maart per mail zodat we de accommodatie tijdig kunnen reserveren.

Het is de bedoeling dat we hierna de deelnemers specifieker gaan informeren over de kosten, de route en de praktische zaken over dit weekend.

Namens de organisatoren voor dit weekend een sportieve groet,
Jan Hafkamp en Jacinto Louisa